Leveringsomkostninger og -tider

Ved levering i Danmark opkræver Smoovall 29 DKK for levering på alle ordrer op til 200 DKK. Bestillinger på 200 DKK eller mere leveres gratis. Vi sender vores ordrer med DAO.

Leveringstider for ordrer i Danmark kan findes i nedenstående tabel. Bemærk: Leveringstiderne er baseret på en estimering, der er givet af vores distributionspartnere. Nationale helligdage, strejker og andre uforudsete begivenheder kan resultere i en forsinkelse.

Danmark
Bestil inden: Levering forventet den:
Monday 14:00 Tuesday
Tuesday 14:00 Wednesday
Wednesday 14:00 Thursday
Thursday 14:00 Friday
Friday 14:00 Monday

Betaling

Der er en række betalingsmuligheder for køb foretaget i vores webshop. Der bliver ikke opkrævet nogle ekstra omkostninger for disse betalingsmuligheder.

 • Kreditkort
 • PayPal

Tilbagebetalingsgaranti

Vi er overbeviste om, at vores Smoovall hudkontakt-spray lever op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi 7 dages tilbagebetalingsgaranti. Dette betyder, at hvis du har brugt Smoovall som anbefalet (se afsnit 1 i vores vilkår og betingelser), men stadig oplever ømhed fra gnidningsirritation, refunderer vi dig fuldt ud (inklusive betalte leveringsomkostninger). Vi stræber efter at gøre dette inden for 48 timer efter behandlingen af din anmodning.

Vilkår og betingelser

1. Du har brugt Smoovall til at forhindre gnidning i følgende områder:
a. Mellem lårene (årsag: hudfriktion mellem begge lår)
b. I lyskeområdet (årsag: friktion fra hud-mod-hud-kontakt eller sadel, undertøj eller shorts)
c. Underarme (årsag: overarmen gnider mod underarmen)
d. Bryst (årsag: pulsmåler, sportsbh eller lignende tøj, der gnider mod brystet)
e. Hals (årsag: sportsbh eller andet tøj, der gnider mod halsen)
f. Mave (årsag: hud-mod-hud- eller hud-mod-stof-friktion)

2. Din tilbagebetalingsanmodning foretages inden for 7 dage efter, at din ordre blev behandlet (dette er den dato, hvor du modtog en e-mail med et track & trace-nummer). Brug formularen nedenfor til at sende os din henvendelse.

3. Når vi har modtaget din henvendelse, kontakter et medlem af vores team dig telefonisk. Hvorfor? Fordi kundefeedback er den eneste måde, hvorpå vi kan sikre os, at Smoovall fortsætter med at blive bedre. Opkaldet skulle ikke vare længere end 2 til 5 minutter. Vi er særligt interesseret i at høre, hvordan du har anvendt Smoovall hudkontakt-spray, under hvilke betingelser og i forbindelse med hvilke aktiviteter.

4. Efter vores telefonopkald bestræber vi os på at tilbagebetale din betaling inden for 24 timer. For at gøre det så nemt for dig som muligt, gør vi vores bedste for at kontakte dig inden for 24 timer efter modtagelse af din henvendelse.


  Returneringer (som ikke er anmodning om tilbagebetaling)

  Returforsendelser er på købers risiko. Dette betyder, at Smoovall på ingen måde er ansvarlig for skader eller tab af returnerede genstande. Bed altid din posttjeneste om at give en sporingskode, og opbevar denne kode på et sikkert sted.

  Vilkår og betingelser
  1. Du har 14 dage til at rapportere de ting, du vil returnere. 14-dages perioden starter fra det øjeblik, du modtager track & trace-nummeret til din ordre via e-mail. Derefter har du 14 dage til at returnere varen/varerne til os fra den dato, du rapporterede om din returnering.

  2. Smoovall hudkontakt-spray er ubrugt og i sin originale emballage. Forseglingen må ikke være brudt. Hvis det er muligt, beder vi dig også om at medsende fakturaen (eller en kopi heraf) i returemballagen.

  For at sikre en hurtig og korrekt respons er det vigtigt, at du underretter os om din returnering gennem:
  a) formularen nedenfor
  b) den digitale formular nedenfor, eller
  c) ved at klikke på linket ‘Returanmodning’ i området Min konto.

  Download Returformular

   Min konto

   Du kan finde området Min konto her . Med din egen konto er det endnu lettere at foretage en bestilling hos os. Dit navn og din adresse gemmes automatisk, og du kan anmode om en returneringeller følge din ordre online.

   Har du ikke en konto endnu? Du kan registrere dig uden nogen forpligtelse. Klik her.

   Har du allerede en konto, men har glemt din adgangskode? Et klik er alt, det kræver for at nulstille. Du modtager en e-mail med et link, så du kan oprette din nye adgangskode. Klik her.

   Kontakt os

   Har du et spørgsmål eller et forslag, eller vil du bare snakke lidt? Kontakt os her

   Vi opfordrer dig til først at kontakte os ang. eventuelle klager, du måtte have. Send os en mail på service@smoovall.co.uk. Hvis dette ikke fører til en tilfredsstillende løsning, er det muligt at anmode om voldgift gennem Stichting WebwinkelKeur. Fra 15. februar 2016 kan forbrugere i EU også anmode Europa-Kommissionens ODR-platform om at bilægge en tvist. ODR-platformen kan nås her: http://ec.europa.eu/odr. Hvis din klage ikke behandles andetsteds, kan du indgive din klage til denne EU-platform.

   Ofte stillede spørgsmål

   Skal jeg gnide hudkontakt-spray ind i min hud efter påføring?
   Niks! Vi har udviklet Smoovall, så du kan anvende den uden at få beskidte hænder. Du skal blot spraye den på din hud. Praktisk!

   Hvordan ved jeg, om jeg har brugt nok spray?
   Vi anbefaler at spraye i 2 til 3 sekunder per hudområde (tip: tæl bare 21… 22…). Sprayen er tør og giver beskyttelse inden for 10 til 30 sekunder takket være Rapid Dry & Active-teknologien. Hvis din hud stadig er våd efter 30 sekunder, har du sandsynligvis brugt lidt for meget. Det er intet problem, bare vent lidt længere på, at sprayen tørrer.

   Hvordan bruger jeg Smoovall hudkontakt-spray?

   1. Først skal du afgøre, hvilket område af huden du vil beskytte med Smoovall hudkontakt-spray
   2. For at få de bedste resultater, skal du ryste flasken inden brug.
   3. Påfør sprayen på det valgte hudområde. Vi anbefaler at spraye i 2 til 3 sekunder pr. påføring, men du kan sagtens bruge lidt mere eller mindre. Bemærk! Hold sprayflasken så lodret som muligt, når du påfører, ellers kan den blive tilstoppet. Prøver du at anvende Smoovall på områder, der er svære at komme til (lyske, lår)? Det er lettere, hvis du sætter dig ned og holder flasken lodret.
   4. Vigtigt: Sørg for at ryste grundigt mellem hver påføring (venstre ben, højre ben osv.).
   5. God fornøjelse!

   Er Smoovall hudkontakt-spray egnet til alle hudtyper?
   Ja, Smoovall hudkontakt-spray er velegnet til alle hudtyper. Hvis du lider af allergier eller har meget følsom hud, anbefaler vi, at du konsulterer din hudlæge eller læge inden brug. Du kan finde ingredienslisten i vores FAQ. Hvis du oplever hudirritation efter brug af Smoovall hudkontakt-spray, skal du altid kontakte en læge. Giv også os gerne besked, så vi kan fortsætte med at lære og forbedre vores produkt.

   Hvilke stoffer findes i Smoovall hudkontakt-spray?
   Butan, isobutan, propan, denat. alkohol , isohexadecan, isopropyl myristat, C12-15 alkylbenzoat, aloe barbadensis-bladjuicepulver, aqua, allantoin, silkepulver (serica), solanum tuberosum (kartoffel)-stivelse, aluminiumklorinat, aluminiumsstivelse , menthyllactat, trimethylpentandiol/adipinsyre/glycerin crosspolymer, parfume.

   Hvor kan jeg bestille Smoovall hudkontakt-spray?
   Lige her på denne skønne hjemmeside. Som et nyt brand vil vi gerne sælge vores spray direkte til vores fans. Det betyder, at vi kan holde os på forkant med det hele og fortsætte med at samarbejde med vores fans for at forbedre vores hudkontakt-spray.

   Er Smoovall Skin Contact Spray vandafvisende?
   Vores formel er udviklet til at fungere i regnvejr, men den er ikke vandafvisende. Så hvis du går i bad eller svømmer efter at have påført Smoovall, vil det være nødvendigt at spraye igen, når du er blevet tør.

   Er Smoovall allergivenlig?
   Ja! Parfumen i vores spray er allergifri.

   Efter påførsel føles min hud lidt klistret. Er det normalt?
   Vores Skin Contact Spray er fantastisk, men desværre (eller måske heldigvis) er den ikke en mirakelkur. Når to kropsdele kommer helt tæt på hinanden, kan selv ikke Smoovall køle tingene helt ned. Derfor kan din hud føles klistret efter påførsel. Men har du sprøjtet det påvirkede område tilstrækkeligt, bør én påførsel være nok til at holde området fri for slidsår i flere timer.