Vi har produceret en revolutionerende spray for at hjælpe dig med at slippe af med det ubehagelige slid fra hudfriktion, så du kan få et gladere og mere behageligt liv.

Vil du sende os en besked?

Gnidningsirritation, som oftest er forårsaget af tøj eller hud-mod-hud-friktion, er et almindeligt problem. Hvad der er værre: mange mennesker betragter det som et tabuemne på grund af, at det er forbundet med at være overvægtig, hvilket ikke passer. Vi siger: Sludder og vrøvl!

Vi opfandt Smoovall, fordi vi ligesom dig også har prøvet mange såkaldte løsninger. Fra at have shorts på under nederdele til at sætte tape på vore brystvorter og andre sarte dele (helt seriøst), til at smøre vaseline og talkum overalt på os selv. Vi har prøvet det hele. En håndfuld specialformulerede cremer, vi fandt på internettet, var OK, men bestemt ikke fantastiske (for slet ikke at tale om dyre). Vi troede på, at vi kunne gøre det bedre. Så da der ikke var nogen brugervenlige produkter på markedet, besluttede vi at udvikle et simpelt produkt: Smoovall Skin Contact Spray. Den er let at påføre, håndfri (ingen beskidte hænder), fungerer i op til 4 timer pr. påføring og er usynlig på huden. Spray, og så er du klar. Smoovall er for alle, der bare vil kunne gøre ting og forblive aktive uden ubehag.

Vi håber, at det er lykkedes os at udvikle et produkt, der virkelig fungerer for dig. Har du nogle forslag eller vil du bare fortælle os, hvad du virkelig synes om Smoovall? Vi vil meget gerne høre fra dig. Send os en mail: hi@smoovall.com